می توانیم داخل لیست بیمه برای این فرد حق اولاد در نظر بگیرم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۶۲ #20493648

باسلام آیا در قرارداد بیمه ای که مدیر عامل با تامین اجتماعی میبنده ، ما می توانیم داخل لیست بیمه برای این فرد حق اولاد در نظر بگیرم یا مثل حق بن و حق مسکن به کارفرمای بیمه شده تعلق نمی گیرد ؟

مشاوره حقوقی بیمه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طبق قانون تامین اجتماعی شرکت ها حق رد کردن لیست بیمه برای اعضای هئیت مدیره و مدیر عامل را ندارند ضمنا چنانچه لیست بیمه شخصی رد شود افراد تحت تکلف ایشان به خودی خود بیمه خواهند شد

با درود سوال نامفهوم است، لکن رابطه مدیر عامل با شرکت رابطه کارگر و کارفرمایی نمی‌باشد

باسلام
حق اولاد به بیمه شده اجباری تعلق میگیرد کارفرما بیمه شده اجباری نمی باشد.

حق اولاد تنها به مشمولین قانون تامین اجتماعی و قانون کار تعلق می گیرد.