در صورت فوت سارق چه اتفاقی خواهد افتاد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۷ #20493598

با سلام.چند وقت پیش برادر من در ماشینش وقتی در حال صحبت با تلفن همراه خود بود گوشیش توسط موتور سواری سرقت شد .برادر من هم به تعقیب آن ها در خلاف جهت عبور خیابان پرداخت و موفق شد با زدن به موتور موتور سوران را سرنگون کند که یکی از انها پس از برخورد سرش با جدول به کما رفته است.آیا در صورت فوت سارق با توجه با اینکه برادر من خلاف جهت خودروهای دیگر حرکت مکرد چه مجازت قانونی در انتظارش خواهد بود ایا قتل عمد به حساب می اید و قصاص دارد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام برادر شما بعنوان مباشر در انجام فعل منجر به فوت سارق و مرتکب قتل شده است.

سلام. بله مقصر هستند و احتمال زیاد قتل غیر عمد محسوب میشه از نظر قاضی . ولی میتونید‌ با اوضاع و احوالی‌ که اون سارق موقع سرقت برای برادرتون ایجاد کردن و شما اینجا شاید عنوان نکردید بتونید ذهن قاضی رو مجاب کنید که قطعا پیگیری سارق ضروری بوده که در این صورت خیلی به مجازات برادر شما کمک میشه‌.

دفاع مشروع محسوب نمی‌گردد و در خصوص دیگر ابعاد موضوع باید بدوا پرونده مطالعه گردد و بعد اظهار نظر کرد

برادر شمامقصر می باشدولذادرخصوص بحث قتل عمد وغیر عمد بستگی به اوضاع واحوال پرونده ونظر قاضی دارد ومجازات درپیش می باشد

با سلام صرف توضیحات دفاع مشروع محسوب نخواهد شد لیکن ایشان مسبب حادثه بوده‌اند در بحث قتل عمد و غیر عمد بستگی به شرایط و اوضاع و احوال پرونده دارد .

با سلام
بله برادر شما مقصر هست هم خلاف جهت ماشینها و هم سرنگون کردن موتور و به نظر بنده نمی توان به دفاع مشروع استناد کرد زیرا دفاع با حمله اصلا متناسب نیست