چطور می توانم ثابت کنم در سود و زیان شرکت دخالتی نداشته ام؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۲۵ #20476960

قبلا در شرکتی به عنوان نائب رئیس شرکت بوده ام حالا از شرکت بیرون آمده ام ولی به نام بنده مالیات خورده چطور می توانم ثابت کنم در سود و زیان شرکت دخالتی نداشته ام؟

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تا تایید استعفا مسؤل هستید

با سلام
تا زمانیکه استعفا نداده باشید مسئولیت دارید

سلام مادامیکه از نایب رییسی شرکت استعفا نداده باشیدبعنوان نایب رییس مسئولیت دارید.تضامنی دارید

سلام سوال شما نیاز به بررسی دقیق شرایط شرکت و نحوه خروج شما داره، علی الظاهر مشمول مالیات هستید مگه اینکه بتونید خروج خود رو ثابت کنید

در صورتی که مدارکی داشته باشد که در امور مالی شرکت دخیل نبودید به مرجع مزبور ارایه نمایید

مدارک دال بر عدم دخالت در امر مالی رو به دارایی تحویل بدین. کمیسیون برگزار میشه