احقاق حق و حقوق خود نسبت به استخدام چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۲۱ #20475627

باعرض سلام وخسته نباشیدبنده فرزند ایثارگری هستم که پدرم مدت۲۸ماه در جبهه های حق علیه باطل حضور داشتندولی به دلیل قدیمی بودن پرونده ها ودفاتر اندیکاتوروقتی پدرم به یگان خدمتی خودجهت دریافت کسری خدمت برای برادر بزرگترم مراجعه کرد اون جا چون یک سرباز دنبال دفاتر اندیکاتور میگشت که سابقه را پیدا کند حاظر به انجام کار نبودوحال انجام اینکار رانداشت فقط مدت۱۳ماه برای پدرم جبهه پیداکردن وبه دلیل فشار برادرم برای اینکه زودترخدمت سربازی راتمام کند پدرم هم همین راقبول کردواون ها هم براش همین ۱۳ماه رو نوشتن والان در این کارت ایثاری هم که داره سابقه جبهه قید شد۱سال و۱ماه همچنین یک پای پدرم هم در حین ماموریت در جبهه شکسته وتا الان هم که سن اون۵۵ساله هیچ خدمتی از این نظام دریافت نکرده والان من که فرزندشم مدت۳سال هست که به صورت نیروی شرکتی نیروی خدمتگزار دردانشگاه علوم پزشکی شهرکرد کار میکنم ودراواخرسال۹۷ میخواستن برای روستامون که اسمش کاهکش هست یک نیروی بهورز استخدام کنن ما۶نفر ثبت نام کردیم وآزمون دادیم ۳نفر که نمره نیاوردن وحذف شدن وما۳نفر نمره آوردیم واسامی به صورت ۳برابر ظرفیت اعلام شدواز این ۳نفر فقط بنده جزءخانواده ایثارگران ودارای سهمیه می باشم حتی مسئول بسیج پایگاه بسیج روستای خود هستم ودر محل کار هم مسئول بسیج جامعه پزشکی هستم ولی متاسفانه من با تمام این شرایط شدم نیروی ذخیره ونفر اصلی ن هیچگونه سهمیه ای دارد ون حتی عضو بسیج هست من هم برای دفاع از حق خود به قسمت بازرسی وشکایت دانشگاه علوم پزشکی مراجعه کردم وشکایت خود را مطرح کردم و در جواب که به صورت کتبی هست گفتن که شما نمره پایین تری نسبت به نفر اول آوردی وسهمیه شما قابل قبول نیست واعتراض شما هم وارد نیست ما۳نفر درکل استان به صورت سهمیه میتونستیم استخدام کنیم که اون ها هم انتخاب شدن واقعا پس فرق ما با اون ۳نفر چیه اونا خونشون از ما رنگی تره؟؟؟ بعد اینجانب به همراه پدرم به استانداری چهارمحال وبختیاری رفتیم در قسمت مشاوره وامور ایثارگران این موضوع را مطرح کردیم وآنها هم با آقای دکتررئیسی معاونت توسعه ومدیریت منابع انسانی علوم پزشکی تماس گرفتندوگفتند که حق با ایشان است والویت با آقای شهریاری هست آقای شهریاری رو میفرستم پیش شما کارش رو پیگیری وحل کنید ولی متاسفانه ما پیش دکتر هم رفتیم وبه هیچ نتیجه ای نرسیدیم وآن ها باز نوشتند که شما نمره پائیین تری نسبت به فرد اول آوردی وما به اداره کل بنیادشهید وامور ایثارگران چهارمحال وبختیاری مراجعه کردیم اون هاهم جواب درستی به ما ندادن وگفتن که این قانون پدرم گفت تا حالا که من هیچ استفاده ای از این ایثارگری نکردم حالا پسرم هم نمیتونه استفاده کنه پس این کی به درد ما میخوره؟ اونام گفتن شرمنده کاری از دست ما برنمیاد. حالا من از حضرت عالی یک سوال دارم که این کارت ایثار گری و۱۳جبه تا الان که پدرم۵۵سالشه به هیچ دردش نخورده حالا منم که فرزندشم به دردم نمیخوره پس این سابقه جبهه دیگه کی وکجا میخواد به درد ما بخوره؟؟؟؟ وقتی ام که چیزی میگی فقط میگن اگر جانباز بالای ۲۵درصدی صحبت کن اگرزیر۲۵درصدی وقت ماراهم نگیر حالاخواستم که شما مارو راهنمایی کنین که چه کار کنیم که به حق وحقوقمون برسیم ومن به عنوان نفر اصلی معرفی بشم آیا واقع راهی هست حالا پدرم گفت من وزارت بهداشت هم میرم وبه دیوان عدالت اداری هم شکایت میکنیم نظر شما چیه ممنون از راهنماییتون ارادتمند شما شهریاری

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پیشنهاد این هست که تلاشتان را بیشتر کنید و متکی به ایثارگری پدرتان نباشید دوما از برادرتان گلایه داشته باشید که بخاط منافع خود به پدرتان فشار اورد تا پدرتان از حق خود گذشت کنه سوما قانون تشخیص داده اشخاص 25 درصد به بالا مشمول مزایای فوق باشد کاری نمیتوان کرد موفق باشی