آیا می توانم برای پس گرفتن سفته هایم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۴۶ #20459392

سلام. من در فروشگاهی مشغول به کار شدم که در ابتدا کارفرما گفت که دو سه ماهه بیمه میکند اما این مدت بیشتر از چهار ماه شد و خبری از بیمه نشد. بخاطر سنگینی کار فروشگاه و بدقولی کارفرما در پرداخت بیمه یک روز به او زنگ زدم و گفتم که از فردا سرکار نمی آیم.الان به اداره کار شکایت کرده ام و حقوق معوقه و تمام مزایای قانون کار را خواسته ام. آیا این مزایا به من تعلق میگیرد؟ آیا کار فرما می تواند آن ۳۰ میلیون سفته ای را که بابت ضمانت کار از من گرفته بود را به اجرا بگذارد؟ و آیا من که هیچگونه خسارت و دزدی و امثال اینها نداشته ام میتوانم برای پس گرفتن سفته هایم به دادسرا شکایت کنم؟ ممنون.

مشاوره حقوقی سفته
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما موضوع سفته ها را در همان هیات تشخیص اداره کار هم بیان کنید و چنانچه رابطه کاری شما قطع شد و سفته شما را استرداد ننمودند باید برای ایشان ابتدا یک اظهارنامه بفرستید و سپس اگر استرداد می توانید علیه ایشان هم شکایت خیانت در امانت بکنید و هم دادخواست استرداد سفته بدهید البته ترجیح هم سعی کنید که بدون شکایت و با مصالحه سفته خود را از ایشان پس بگیرید

با سلام
ابتدا اظهارنامه ای برای مطالبه ( استرداد ) سفته ها به دلیل اخراج از کار به کارفرما ارسال نمایید .
در اداره کار اقدام به مطالبه حق و حقوق و بیمه و نیز مطالبه سفته ها که به منظور حسن انجام کار داده بودید اشاره نمایید .

با سلام
نسبت به بیمه و حقوق و.. می توانید اقدام نمایید در مورد سفته ها هم درخواست استرداد را مطرح نمایید

با سلام
ترک کار توسط کارگر به معنی فسخ قرارداد نیست ولی به دلیل ترک کار شکایت شما مبنی بر بازکشت به مار ممکن نیست و تنها سنوات و حقوق و مزایای گذشته به شما تعلق می گیرد.ولی به همین دلیل یعنی ترک کاز ار حق بیمه بیکاری نیز محروم میگردید. در مورد سفته ها اگر قرارداد کاری موجود می باشد و این مطلب عنوان شده مشکلی ندارید ولی اگر قراردادی نیست یا عنوان شنده است باید خودتان اظهار نمایید که تعدادی سفته به مبلغ فلان جهت تضمین نزد کارفرما می باشد و خواستار استرداد آن باشید

"با سلام"
در جلسه رسیدگی سفته ها را بیان کنید
در خصوص استرداد اقدام نمایید
اقرار نمایید اخراج شده اید تا مزایا تعلق بگیرد