چگونه میتوانم وسایلی که خودم خریده ام را مسترد کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۵۱ #20430762

بنده چند روز مونده به عروسی وسایل خانم و کالاهای که خودم خریده بودم ( یخچال فریزر فر گاز لباس شویی جارو برقی ظرف شویی چرخ خیاطی تلویزون و..) رو به خانه مشترکی که قرار بوده زندگی کنیم انتقال دادیم و من لیست سیاهه که این خانم آماده کرده بود رو امضا کردم که کالاهای خریداری شده رو در لیست خودشون اضافه کرده بودن و بعد چند روز با همون لیست سیاه و حکم دادگاه جهیزیه به خانه امین منتقل شد و کالاهای منم بردن تا روز دادگاه مشخص بشه.
حالا سوال من اینه من میتونم کالاهای که خریداری کردم رو پس بگیرم یانه؟
و باید در روز دادگاه درخواست استرداد وسایل خود رو بدم یا نه؟
قابل ذکر است برای همه کالاهای خریداری شده فاکتور خرید دارم و در شهر ما عرف این است که چند تا کالای بزرگ را داماد خریداری میکند و قاضی هم این را میداند.

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با توجه به اینکه عرف شهر شما چنین است و شما فاکتور خرید هم دارید با ارائه آنها میتوانید استرداد کنید هرچند نباید وارد لیست میشد وسایل خریداری از جانب شما

با سلام واحترام
در صورت ارائه فاکتور خرید به نام خودتان میتوانید آنها را مسترد کنید

سلام

چنانچه کالاها در سیاهه جهیزیه خانم قید شدند و شما هم آن را امضاء کردید در واقع اقرار کردید که اموال جهیزیه خانم هستند و ارائه فاکتور هر چند به نام شما باشد کمکی به شما نخواهد کرد.

میتونید کالاهای که خریداری کردید رو پس بگیرید
و باید در روز دادگاه درخواست استرداد وسایل خود رو بدهید

با سلام
با توجه به اینکه خرید چند قلم کالا از ناحیه شما به نوعی بابت شیربها تلقی خواهد شد که در اکثر مناطق کشور رسم می باشد وبا توجه به اینکه در لیست سیاهه نیز ان بعنوان جهیزیه زوجه قید گردیده است لذا قابل استرداد به شما نخواهد بود وجز جهیزیه زوجه تلقی می گردد

با سلام
با ارائه دلایل خود از جمله فاکتورهای خرید می توانید اقلام خریداری توسط خود را مسترد نمایید.

با ارائه فاکتور های خرید به دادگاه می توانید آنها را استرداد کنید