آیا باید با عنوان تحصیل مال از طریق نامشروع از لیدر و صرافی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۶۵۵ #20426617

سلام..به من وعده سرمایه گذاری در شرکتی که در زمینه سوخت های غیر فسیلی فعالیت میکنه رو دادند و قرار بر این بود که حداقل باید با ۱۰۰۰ دلار سرمایه عضو بشم و طی ۲ سال ماهیانه ۹۰ دلار که سود و اصل پولم هست دریافت کنم. به همراه یکی از اقوام لیدر این شرکت هرمی در شهرستان ما پول رو از طریق بانک ملی واریز کردم به شماره حساب یه صرافی که لیدر معرفی کرده بود و گفتش بقیه کاراتو خودم انجام میدم. الان بعد از گذشت ۳ سال هیچ پولی گیرم نیومده و میخوام ازش شکایت کنم. بنده چند ماه بعد از سرمایه گذاری متوجه هرمی و کلاهبرداری بودن شرکت شدم که لیدر با وعده وعید های دروغین که داد باعث شد شکایتم از ایشان به تاخیر بیوفته.

در ضمن قبلا با عنوان کلاهبرداری از لیدر شکایت کردم که در شعبه اول دادیاری در اولین جلسه لیدر جواب منو پیش قاضی تو این ۳ جمله داد: ۱- من ایشون رو نمیشناسم و هیچ شناختی نسبت به ایشون (یعنی من ) ندارم ۲- در حد یه مشاوره باهاشون صحبت کردم ۳- پولی به حساب من واریز نشده

به قاضی گفتم مستند دارم که داره دروغ میگه گفت بذار رو پرونده و به متهم گفت اگه مشخص بشه دروغ میگی برات بد تموم میشه خخخ

لیدر قرار منع تعقیب خورد، اعتراض و مستندات رو که شامل ( ۱- شاهد؛ که اقوام لیدر بود و در حضورش پول به حساب صرافی که لیدر معرفی کرده بود زدم. ۲- پیام های شخصی من و لیدر در واتساپ که مشخص میکنه دروغ میگه منو نمیشناسه و شناختی رو من نداره ۳- پیام های واتساپ که مشخص میکنه ایشون لیدر شرکت هرمی و مدیر گروه واتساپ هست و اخبار شرکت رو در گروه قرار میده ۴- صدای ضبط شده من با لیدر که در خصوص واریز نشدن وجه صحبت میکردیم

پروندم رفت دادگاه و اونجا هم بدون اینکه ما حضور پیدا کنیم رای قطعی صادر شد و قرار منع تعقیب تایید خورد.

حالا راهنمایی کنید چیکار کنم به حقم برسم ؟ آیا باید با عنوان تحصیل مال از طریق نامشروع از لیدر و صرافی(هیچ شناخت و اطلاعات و ادرس دقیقی از صرافی ندارم فقط بهم گفتن تو کیش هست همین) شکایت کنم یا .... ؟

شرکت واهی اسمش ورد واید انرژی هست که ارز دیجیتال بی ارزش e۲c و reec تولید کرده

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.نیازمند بررسی دقیق مدارک میباشد

سلام.نیازمند بررسی دقیق مدارک میباشد...

مستلزم بررسی مدارک و مستندات است ...

سلام وقت بخیر
این امر بستگی به توافقات و قرارداد منعقده دارد.

با درود نیازمند بررسی دقیق مدارک میباشد

با درود نیازمند بررسی دقیق مدارک میباشد از مشاوره تلفنی یا انلاین استفاده کنید