آیا اگه دلیل قانع کننده ای از جانب اداره به دیوان ارائه نشه بنده به کار بر خواهم گشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۶۹ #20394045

با سلام و احترام . اینجانب در سال ۱۳۸۲ به خدمت سربازی مشرف شدم و تا سال ۸۴ که خدمتم به پایان رسید . بعد اتمام خدمت یعنی فردای تسویه با عضویت خرید خدمت در همان پادگان استخدام شدم که تا سال ۹۱ ادامه داشت . باز هم در حین اینکه خرید خدمت بودم شرایط تبدیل عضویت را داشتم و در سال ۹۱ با عضویت کارمند پیمانی ۶ ساله در همان پادگان استخدام شدم . و این داستان تا دی ماه ۹۷ که دوره ۶ ساله بنده به پایان رسید و جهت تبدیل وضعیت تشکیل پرونده دادم و بعد کلی دوندگی و مصاحبه و ...... به بنده گفتن پرونده شما در هسته گزینش مشکل دارد و نهایتا در دی ماه ۹۷ از خدمت منفصل شدم .
حال با این سوابق که بالای ۱۵ سال عمر و جوانی ام را در آن پادگان سپری کردم هیچگونه سنواتی بمن پرداخت نکردند . بناچار در دیوان عدالت اداری با عنوان اعاده به کار ۰ شکایت کردم و اخیرا که جهت پیگیری به شعبه مربوطه مراجعه نمودم مدیر شعبه به من اعلام کردند که رونوشت شکایت شما جهت پاسخگویی به علت منفصل شدنتان به اداره مورد نظر ارسال شده ولی بعد گذشت بیش از ۲ ماه هنوز جوابی به این شعبه از ناحیه کارتون ارسال نشده .
وقت رسیدگی به پرونده هم ۹۸/۱۲/۱۹ میباشد. آیا اگه دلیل قانع کننده ای از جانب اداره به دیوان ارائه نشه بنده به کار بر خواهم گشت و اگر هم چون که ارگان نظامی هستن و به قول معروف زور دیوان هم بهشون نرسه به بنده سنوات و ....... تعلق میگیره ؟
با تشکر

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که دلایل و مستندات کافی برای انفصال شما نداشته باشند یا تعهدی از جانب شما مبنی بر عدم ادامه کار اخذ نشده باشد می توانید به مار بازگردید البته اگر در قرارداد شما در مورد ۶ سال نیز تعهدی به استخدام نکرده باشند .
اما سنوات شما باید پرداخت شود