آیا ضرب و شتم قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۶۶ #20390778

اگر از سمت همسر مورد ضرب و شتم قرار گرفته باشم ولی جایی کبود نشده باشه فقط توی صورتم درد داره میشه اثباتش کرد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله فورا به پزشک قانونی مراجعه کنید

لزومی ب کبودی برای طرح شکایت نیست میتوانید ب شهود استناد کنید و یا ادله دیگری دارید ارائه نمایید تا موضوع پزشکی قانونی ارسال شود جهت بررسی و معاینه

سلام .اگر شاهدی دارید معرفی کنید و به پزشک قانونی مراجعه کنید ....

با سلام
با نظر پزشک قانونی و شهادت شهود قابل اثبات است

به پزشکی قانونی مراجعه تا بررسی گردد
اگر شهودی دارید به آنها استناد نمایید

باسلام واحترام

موضوع باید اثبات شود صرف درد امکانپذیر نیست در هرحال به پزشکی قانونی مراجعه و از ادله دیگر مثل شهادت شهود استفاده کنید

با سلام .اگر شاهدی دارید معرفی کنید و به پزشک قانونی مراجعه کنید .