نحوه ارزیابی شرایط مالی فرد متقاضی اعسار چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۶ #20379500

سلام
از فردی مبلغ ۱۲۰ میلیون ریال طلبکارم که ایشان تقاضای اعسار دادند
در حال حاضر هیچ مالی به نام ایشان نیست ولی گردش حساب بانکی ایشان در یک سال اخیر بالای میلیارد است
مطرح کردن این موضوع در دادگاه میتواند برای من منفعتی داشته باشد؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

گروش حساب بانکی ایشان دلیل برایسار ایشان است و اثبات خلاف واقع آن بر عهده وی می باشد . لذا گردش متلی وی را حتما درجلسه اعلام کنید

قطعا در میزان تقسیط تاثیر گذار است. دادگاه با توجه به میزان دارایی و درآمد فرد رای اعسار را می‌دهد.

سلام بله شما میتوانید شماره حساب های ایشان را معرفی نمایید و تقاضای استعلام حسابهای ایشان را کنید

گردش حساب بالا میتواند اماره از ملائت مالی باشد ولی دلیل بر آن نیست.
به شعبه اعلام نمایید در علم قاضی موثر است.