طلب حقوق و عیدی و سنوات چگونه است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۰۴ #20377359

سلام من در یه شرکتی کار میکردم که بعدا فهمیدم که جنس چینی و میارن و لیبل عوض میکنن به عنوان جنس آلمانی و گرونتر به بقیه میفروشن منم به خاطر اینکار از اون شرکت اومدم بیرون حالا حقوقم و عیدی و سنواتمو نمیدن چطور پیگیری کنم کجا اطلاع بدم اینکارشونو

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اهداء سلام
احتراما در خصوص فریب کارفرمای خود نسبت به فروش محصولات با ارم تقلبی به سازمان تعزیرات حکومتی مراجعه نموده و موضوع را طرح نمایید.
همچنین در خصوص حقوق و مزایای خود میتواند با تقدیم دادخواست به اداره کار و رفاه اجتماعی خود موضوع را پیگیری فرمایید.
مستدام باشید.

با سلام و احترام
به اداره کار شهر یا منطقه خود مراجعه و علیه کارفرما اقامه دعوی کنید.
موفق باشید

با سلام باتوجه به غیر قانونی بودن کار شرکت به تعزیرات و اتحادیه صنوف گزارش کنید اما قبل از ان به شواری حل اختلاف کار رجوع تا طلب خود را بگیرید

جهت پیگیری حقوق عقب افتاده و عیدی و سنوات باید از طریق سامانه اداره کار به نشانی https://prkar.mcls.gov.ir/Login اقدام نمایید

می تونی در اداره کار علیه کارفرما شکایت کنی

درود
به اداره کار مراجعه کنید.

باسلام شکایت تنظیم وبه اداره کارمراجعه نمایید.