اگر فرزندم را با خود ببرم، تحت تعقیب قرار خواهم گرفت؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۲۲ #20376331

میخوام بچه چهار ماهه ام را بدزدم ببرم جای دور که دستشون به بچه نرسه بابت اینکه زنم و خانواده اش چهار ماه نذاشتند بچه ام پیشم باشه و ببینمش.
برام تحت تعقیب صادر میشه؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
درصورتیکه در مادر طفل شکایت کنه و شما هم اقرار به نیت خود مبنی بر اینکه می خواستید مادر بچه را نبینه دادگاه ممکن جزای نقدی رای بده ولی اگه بگید مسافرت بردید طفل و .... را دادگاه نمی تونه چنین رای بده

تحت تعقیب قرار نمی گیرید اما این کار توصیه نمی شود زیرا ممانعت از ملاقات طفل جرم است

با سلام
هرچند عمل شما عنوان مجرمانه ندارد ولی با یک دادخواست میتوانید از حق ملاقات خودتان به طور قانونی استفاده کنید و با توجه به سن فرزندتان به صلاح نیست چنین عملی و ممکن است پیامد های قانونی دیگری نیز برای شما داشته باشد.

تحت تعقیب قرار نخواهید گرفت ، چون پدر ، دزد محسوب نمیشود.

سلام
اگر شما مادر را از ملاقات فرزند محروم کنید کی توانند شکایت کنند و مجازات تعزیری محکوم خواهید شد.

با سلام
هرچند برداشتن نوزاد توسط شما جرم تلقی نخواهد شد
ولیکن حسب ماده ۵۴ قانون حمایت خانواده که اشاره مینماید.
هرگاه مسؤول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی حق شود، برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه هشت و درصورت تکرار به حداکثر مجازات مذکور محکوم می شود
چرا که بچه ۴ ماهه حضانتش با مادر خواهد بود وعدم استرداد طفل به شخصی که حضانت با اوست میتواند مسولیت کیفری برای شما داشته باشد

تحت تعقیب قرار نخواهید گرفت ، چون پدر ، دزد محسوب نمیشود