آیا بنگاه مسئول این پلمپ نیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۱۷ #20370582

اینجانب ملکی را از طریق بنگاه معاملات املاک (مشاورین املاک) اجاره کردم. در حال حاضر مشخص شده است ۱ دانگ از ملک متعلق به موجر نبوده و متعلق به شخص دیگری است و هم اکنون شریک ۱ دانگی با حکم خلع ید اقدام به پلمپ مغازه در اجاره اینجانب نموده است
در زمان انعقاد عقد اجاره هم ۱ دانگ متعلق به شخص ثالث بوده اما بنگاه سند موجر را مطالعه نکرده و حتی بدون رویت سند مالکیت اقدام به انعقاد عقد اجاره کرده
آیا بنگاه مباشر در تحقق جرم انتقال مال غیر نیست؟ ایا میتوانم تقاضای فسخ قرارداد اجاره به جهت پلمپ شدن مغازه و مطالبه خسارت از موجر و بنگاه با هم نمایم؟

چه راهکارهایی برای من وجود دارد؟؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بنگاه مجرم نمیباشد و شما میتوانید از موجر دادخواست تحویل عین یا فسخ معامله نمایید
از بنگاه فقط میتوانید در اتحادیه شکایت نمایید

باسلام می توانید علیه تردو دادخواست دهید وخسارات خودرامطالبه کنید

با سلام
هرچند مدیریت بنگاه نیز بایستی در هویت ملک و اشخاص تحقیق و یقین حاصل نماید که متاسفانه چنین اقدامی بصورت کلی انجام نمیگیرد اما شما میتوانید با ارسال اظهارنامه بر علیه مدیریت بنگاه و موجر تقاضای فسخ قرارداد و نیز جبران خسارات (در صورت وجود ضرر به شما) نمایید تا بدین صورت مدیر بنگاه نیز فشاری بر موجر بیاورد. و در صورت عدم نتیجه از طریق دادگاه صالح اقدامات قانونی انجام دهید.

با سلام

بدوا با اجاره نامه به شعبه دادگاه صادر کننده پلمپ مورد اجاره مراجعه نموده و تقاضای فک پلمپ نمائید

سپس با عنوان انتقال مال غیر علیه موجر شکایت نمائید
از املاکی هم میتوانید در اتحادیه شکایت نمایید

خیر شما میتوانید ب اتحادیه رفته و شکایت بنگاه دار کرده

بسمهع تعالی : فرض سوال مذکور : خدمت شما بزرگوار عرض کنم اصولا حق الزحمه ایی که به بنگاهها داده میشود در برابر خدماتیست که باید ارائه دهند و یکی از خدمات آنها مطابقت و بررسی مدارک و اسناد مالک و صحت عین مستاجره و تحویل آن به مستاجر است و بالعکس در زمانیکه مستاجر از حقوقی که متعلق به موجر است استنکاف نماید ، مشاور املاک باید مداخله و ....... و جدیدا هر معامله در بنگاهها با تایید و امضا یک نفر حقوقدان باید منعقد شود که مورد شما از جمله تخلفات بنگاه در سهل انگاری و تقصیر در وظایف مشاورین املاک است لذا بنا بر اوصافی که تقدیمتان شد نتیجه این است که :
۱_ از مشاور املاک مربوطه میتوانید در مراجع ذیل با عناوین مربوطه شکایت کرده و ایشان را مجاب به اخذ خسارات وارده را نمایید که از مالک اخذ نموده و تقدیم شما نماید
الف: دادگاههای حقوقی عمومی ( چنانچه خسارت افزون بر ۲۰ میلیون تومان باشد و تا ۲۰ میلیون درز شوراهای حل اختلاف قابل طرح خواهد بود
ب) اتحادیه مشاورین املاک
ج) اتاق اصناف
د) بازرسی بازرگانی
ه) تعزیرات حکومتی
۲- از موجر مطالبه خسارات وارده نمایید با طرح دادخواست در دادگاههای حقوی عمومی ( برابر شرح بند ۱)
۳- دادخواست فسخ اجاره نامه را تقدیم دادگاه نمایید به انضمام خسارات وارده.
۴) اخذ رضایت مالک یک دانگ و تنفیذ اجازه از ایشان و تعلق مقداری از اجاره بها به اندازه سهم مالکیتشان از کل اجاره بها .
و موارد دیگر که از حوصله حضرتعالی خارج است
لازم بذکر است عنوان کیفری مانند انتقال مال عیر و یا عناوین در این موضوعات متصور موجر نمیباشد

با سلام
بنگاه هیچ جرمی انجام نداده و از ایشان میتوان در اتحادیه مربوطه به دلیل تخلف صنفی شکایت نمود ولی شما میتوانید به ارسال اظهارنامه به موجر در خصوص تحویل عین مستاجره و عدم اجابت خواسته شما به استناد ماده ۴۷۶ قانون مدنی دادخواست به طرفییت موجر به اجبار مورد اجاره و در صورت تعذر نسبت به فسخ اجاره از طریق مراجع صالح قضایی اقدام نمائید