میشود با گزارش کلانتری در دادگاه زنا رو اثبات کرد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۹۹ #20361964

با عرض سلام و خسته نباشید،سوالم در مورد اثبات زنا کاری همسر(خانم) هستش،اگر موقعی که مشغول رابطه نامشروع هستش،سر برسیم و با کلانتری تماس بگیریم و بیان صورتجلسه کنن،میشه با گزارش کلانتری در دادگاه زنا رو اثبات کرد؟همسرم مدتیه مشغول خیانت هستش و چنین نقشه ای برای برملا کردن خیانتش دارم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زنا ادله اثباتی مختص خود را دارد،پاسخ منفیست

درود بر شما ،صرف وجود این گزارش خیر

به صرف این گزارش امکان اثبات جرم نیست..

سلام.اثبات زنا نیازمند ادله شرعی میباشد...

با درود خیر به صرف این گزارش نمیتوانید این جرم را اثبات نمایید

سلام وقت بخیر
خیر به صرف این گزارش نمیتوانید این جرم را اثبات نمایید.

سلام
اثبات زنا نیازمند ادله شرعی میباشد و گزارش کلانتری صرفا برای اثبات رابطه نامشروع می تواند کفایت کند