آیا کسی که با کارت خدمت جعلی گذرنامه اصل گرفته و استفاده کرده، بابت فعل استفاده دو بار محاکمه می شود ؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۱,۸۷۸ #20351

سلام.
بنده سال 85 کارت معافیت کفالت جعلی داشتم و به وسیله آن از اداره گذرنامه پاسپورت دریافت و چهار بار نیز از کشور خارج و مراجعت نمودم. بعد از 5 سال (سال 91) که برای تمدید پاسپورت رفتم، جعلی بودن کارت خدمت محرز گشته و به دادسرا معرفی شدم که بابت معاونت در جعل اسناد دولتی مبلغ سه میلیون ریال و بابت استفاده از سند مجعول پانزده میلیون ریال جریمه شدم که پرداخت شد. و گذرنامه و کارت معدوم گردید.
ماه گذشته از طریق طرح جریمه مشمولان غایب کارت معافیت گرفتم و جهت دریافت گذرنامه از طریق پلیس + 10به مدیریت استان مراجعه نمودم که ضمن دریافت اصل کارت ملی و معافیت و شناسنامه گفتند 15 روز دیگر به بخش بررسی صلاحیت اداره گذرنامه یافت آباد مراجعه کنم.
حالا میخوام بدونم آیا ممکنه دوباره جریمه بشم ؟ یا آیا مجددا دادسرا میفرستند ؟ و زندان نداره ؟
و آیا استفاده از گذرنامه بحثش جدا از محاکمه ایست که شدم ؟ ممنون میشم
پیشاپیش از وقتی که برای پاسخ دادن میگزارید سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.درخصوص جرم یکبار کیفرخواست صادر میشود اگر برای بار دوما استفاده کرد ومحکوم‌شد شدت کیفر بالاست

در صورتیکه به جرم استفاده از سند مجعول و معاونت در جعل محکوم به پرداخت جزای نقدی شده باشید برای استفاده از طرح جریمه مشمولان غایب دیگر دوباره جرریمه نخواهید شد زیرا برای هر جرم ارتکابی مجازاتی در نظر گرفته میشود که بعد از گذراندن مجازات تبرئه خواهید شد.

موید باشید