آیا میتوانم به قرار موقوفی صادر شده اعتراض نمایم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۹۴ #20343812

سلام خدمت وکلا محترم
برادر بنده چکی حدود ۳۵ سال پیش که نمیدونم از کجا آورده مبلغ زده و برگشت زده در دادگاه حقوقی ایشان محکوم شده بنده در دادگاه شکایت کیفری با عنوان جعل و خیانت در امانت علیه شان انجام دادم در دادیاری حتی ۳ شاهد هم بردم در دادگاه علیه هش شهادت دادن ایشان که برادر بنده باشن هیچ مدرکی دلیل بر اثبات ادعا خود نداشتن و من رضایت ندادم اما دادیاری دادگاه قرار موقوفی تعقیب صادر کردن

تاریخ نظارت ۸ /۹۹/۱۱ میباشد اما در تاریخ ۹۹/۱۰/۲۲ قرار موقوفی صادر شده

مشاوره حقوقی چک
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادیاری قانع نشده که قرار منع تعقیب صادر کرده ولیکن شما برای اعتراض ۱۰ روز وقت دارید.

سلام ظرف مهلت قانونی مقرر امکان اعتراض به قرار را داشته اید البته تحت شرایط خاصی ممکن‌است فرصت اقامه مجدد دعوا را نیز دارید

قرار موقوفی تعقیب از قرارهای شکلی است که مقام قضایی بدون ورود در ماهیت دعوا و پس از انجام تحقیقات در موارد فوت متهم یا محکوم علیه ، گذشت شاکی یا محکوم علیه ،شمول عفو، توبه متهم ، نسخ مجازات قانونی و اعتبار امر مختومه صادر می کند این قرار ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ از سوی شاکی قابل اعتراض در دادگاهی که صلاحیت رسیدگی به موضوع اتهام را دارد خواهد بود

سلام
درمتن رای علت صدورقرارموقوفی تعقیب عنوان شده میتوانیدبرای بررسی به شعبه مراجعه کنید.

با سلام علت قرار موقوفی در رای صادر می شود لذا باید مفاد رای به روئیت برسد لذا به قرار می توانید اعتراض نمایید

در مهلت مقرر نسبت ب قرار موقوفی صادر شده اعتراض نمایید.

ممکن است شهادت شهود متعارض بوده و پذیرفته نشده در هر صورت درر مهلت مقرر میتوانید به این قرار اعتراض نمایید.