تبدیل حکم حبس تعزیری به جزای نقدی چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۷۸ #20339709

سلام خسته نباشید به من قبل از قانون کاهش مجازات سه سال حبس تعزیری داده بودند بعدش پروندم که اومد اجرای احکام به صورت اتوماتیک رفت دادگاه که حکم داده بود و به خاطر نداشتن سابقه حکمم شد نود و یک روز درجه شش
الان میخاستم بدونم که میشه این نود و یک روز به جزای نقدی یا تعلیق درآورد که نرم زندان؟ یا حتی عفو مشروط چون فاقد سابقه کیفری هستم

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
این امر قابل تبدیل خواهد بود که بایستی با درخواست کتبی از اجرای احکام شعبه صادر ککنده حکم بایستی انجام شود و در صورت عدم موافقت ، با تحمل یک سوم از مجازات حبس ، میتوانید از آزادی مشروط استفاده نمایید .

طبق قانون حبس مزبور قابل تبدیل به جزای نقدی خواهد بود

سلام
مجازات حبس تا ۹۱ روز قابل تبدیل است اما بعلت کرونا ممکن است تبدیل شود ، دادخواست خود را بدهید

صرفا مجازات کمتر از ۹۱ روز قابل تبدیل است....

سلام
مجازات حبس تا ۹۱ روز به جزای نقدی تبدیل می‌شود.

خیر چون دوبار مجازات رو تبدیل وتقلیل نمیدهند یکبار دادگاه این کارو انجام داده ، البته نوع عنوان پرونده هم مهمه آیا قابل گذشته باخبر یا دارای شاکی خصوصی هست یانه؟

سلام
قانونگذار در شرایطی به قاضی این اجازه را داده است که مجازات حبس را تبدیل کند.
مقرراتی که به‌ موجب آن مجازات تخفیف می یابد، حکم به حبس کمتر از نود و یک روز صادر شود، به مجازات جایگزین مربوط تبدیل می شود