آیا این بذل مهریه در قبال حضانت فرزند و بدون ملاقات پدر میتواند باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۹ #20328574

حصانت پسر ۱۰ ساله ام با من است و مادرش دو روز در هفته حق ملاقات دارد، چنانچه همسرم در مقابل بخشش مهریه حضانت فرزند م را بخواهد و علاوه بر آن مشروط به عدم ملاقات من با فرزندم کرده باشد آیا این بذل مهریه در قبال حضانت فرزند و بدون ملاقات پدر باشد آیا در قانون این تعهد محضری مانع دیدار مدر با فرزند خواهد شد و یا اساسا شرط باطل است با تشکر ممنون خوام شد که سریع پاسخ فرمایید
البته بعید میدانم همسرم از پول بگذرد فقط این یک امتحان است برای او من هم طاقت دوری فرزندم را ندارم و این توافق زبانی محکی است برای امتحان عاطفه مادری او که بارها از دیدار فرزند در مقابل وجه نقد انصراف داده ولی بعد از پدتی زیر قولش مبنی بر عدم مزاحمت و ملتقات فرزند زده و به این وسیله بمده را سر کیسه گرده است

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

منعی برای توافقات مالی در قبال اعطای حق حضانت وجود ندارد ولی توافق بر عدم ملاقات پدر حتی در صورت ذکر در توافقنامه ، به دلیل باطل بودن شرط دارای اعتبار نبوده و باطل است .

با سلام و احترام
حضانت طفل قابل توافق است، حال با بخشش مهریه یا غیر از آن
اما ممنوع کردن یکی از والدین از دیدار فرزند نامشروع و باطل است