برای تصمیم گیری و دادن رای مورد بررسی هستش و دارن مطالعه میکنن یا هنوز باید وقت رسیدگی براش بگذارند؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۳۴ #20315072

باسلام پرونده طلاق بنده(طلاق به درخواست زوجه) برای فرجام خواهی به دیوان عالی فرستاده شده الان یک ماهه که توی شعبه۱۶ ثبت شده، هر سری که از طریق ثنا پیگیری میکنم نوشته از حیث شرایط قانونی در حال بررسی می باشد یعنی برای تصمیم گیری و دادن رای مورد بررسی هستش و دارن مطالعه میکنن یا هنوز باید وقت رسیدگی براش بذارن ؟ این پروسه چقدر ممکنه طول بکشه؟ ممنون

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.رسیدگی های دیوان عالی حضوری نمی باشد...

رسیدگی در دیوان عالی غیر حضوری ست ..

سلام وقت بخیر
رسیدگی های دیوان عالی حضوری نمی باشد

با درود درود رسیدگی در دیوان عالی حضوری نیست

درود رسیدگی در دیوان عالی حضوری نیست

با سلام
رسیدگی در دیوان عالی بدون حضور طرفین انجام میشود

سلام
رسیدگس در دیوان بدون حضور طرفین صورت می گیرد
زمان قابل پیشبینی نیست