اگر فردی زیر ۱۸ سال باشد و از طریق اینترنت به کسب درآمد بپردازد، آیا مشمول مالیات می شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۶ #20314730

با.سلام و عرض تشکر از همه ی شما. اگر فردی زیر ۱۸ سال باشد و از طریق اینترنت به کسب درآمد بپردازد (یک حساب بانکی هم به نام خودش داشته باشد) آیا مشمول مالیات می شود؟ این موضوع چگونه است؟

مشاوره حقوقی مالیات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق قانون مالیاتهای مستقیم درآمد مشمول مالیات خواهد بود در صورتی که درآمد شما ۳۶ میلیون تومان در سال باشد از پرداخت مالیات معاف خواهید بود

باید دید کارشما چ بود و چ میزان درامد داشته ودرصورت تایید اداره مالیات بعداز ان بعداز ۴ماه مالیات بشمامیخورد و باید اقدام به پرداخت مالیات کنید

با سلام و احترام
بستگی به میزان درآمد و نوع کسب کار دارد

طبق اعلامیه سازمان امور مالیاتی کشور اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی همانند سایر فعالان اقتصادی مشمول قوانین مالیاتی مربوط می باشد و فارغ از محل فعالیت میبایست تکالیف قانونی خود را به انجام رساند تا مشمول جرایم قانونی مقرر نشود صاحبان مشاغل مکلفند ظرف ۴ ماه از تاریخ شروع فعالیت مراتب را کتبا به اداره امور مالیاتی محل شغل خود اعلام و نسبت به تشکیل پرونده اقدام نماید