مطالبه وجه که از طریق کارت بانکی به کسی داده شده چگونه است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۶۱ #20295926

سلام دوستم ازم مبلغی قرض خواست برای جلب اعتماد من هم شماره کارت پدرش رو داد من هم قرض رو به کارت پدر واریز کردم چون پدرش هماهنکی و اطلاع لازم رو با دوستم داشت در زمینه واریز پول من ، حالا که به پدر میکویم پولم رو پس میخواهم میکوید به من ربطی ندارد من فقط واسطه بودم ایا این حرف خلاف ماده ۳۰۳ ق م نیست ؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به استناد فیش واریزی علیه هر دو اقامه دعوا کنید.

دو حالت وجود دارد. یا شما در دادخواست خود عنوان میکنید که مبلغ را اشتباها به حساب مذکور واریز کردید ک تقاضای استرداد وجه را میکنید که باید اثبات کنید بدهکار نبودید و یا عنوان میکنید که وجه را قرض داده اید و اکنون مطالبه قرض را میکنید که باید قرضی بودن وجه واریز شده را اثبات کنید

فرقی نداره از پدر شکایت کن ودادخواست مطالبه وجه بدهید
پرینت وپیامک ها اگر موجود باشه خیلی راحت رای میگیری

شما میتوانید علیه پدردوستتان مبنی بر پرداخت مبلغ واریزی دادخواست تنظیم وبه دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.

با استناد به پرینت بانکی خود دادخواست مطالبه استرداد وجه را به طرفیت پدر دوستتان مطرح
کنید

سلام
شما دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید حتی میتوانید قبل از دادخواست اقدام به ارسال اظهارنامه نمایید و با پرینت حساب خود در دادگاه حاضر شوید

باسلام
چون وجه به حساب پدر واریز شده لذا با استناد به پرینت بانکی بر علیه پدر اقدام نمایید