فرار از دین با انتقال آپارتمان چگونه امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۱۷ #20272

آیا باتوجه به شروط ضمن عقد بعد از برگشت چک میتوان به بهانه شروط عقد آپارتمان را به همسر انتقال داد وآپارتمان را از دسترس شاکی خارج کرد ؟مجازات قانونی ندارد؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام - بله میتوانید چون مهریه جزء دیون ممتازه میباشد .وپرداخت آن در اولویت است ومصداق معامله به قصد فرار از دین را ندارد ولی بخاطر بدهی به طلبکاران شما مجازات حبس النهایه متحمل خواهید شد.

بسمه تعالی : فرار از دین برابر رای وحدت رویه دیوانعالی کشور از زمان قطعی شدن رای مبنی بر محکومیت بدهکار محرز میگردد و تا زمانیکه رای قطعی محکومیت صادر نگردد انتقال اموال جزء فرار از دین محسوب نخواهد شد..بنابرین انتقال اموال بعد از برگشت چک جرم فرار از دین محسوب نمیگردد ومیتوانید بدون هیچ منعی انتقال دهید . اما شروط ضمن عقد نمیتواند ملاک اولویت پرداخت دین توسط بدهکار باشد اما مهریه و نفقه از دیون اهم و اولویت دار است ..
والله و اعلم

اگر فروشنده برای فرار از دین مال خود را به خریدار بفروشد و خریدار نیز علم به این موضوع داشته باشد این معامله قابل استناد نیست و طلبکار می تواند آن مال مورد فروش را توقیف کند

بله به دلیل اینکه مهریه دین ممتاز میباشد میتوانید سهم ملک را به نام همسرتان منتقل نمائید و منع قانونی نخواهد داشت.لذا در صورت عدم پرداخت بدهی به طلبکاران حبس خواهید شد.

موید باشید