انحصار وراثت و به نام شدن شش دانگ ملک چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۸۸۲ #20268716

سلام. طبق وصیتنامه پدر، تمام فرزندان به محضر رفته و ششدانگ خانه را بنام مادر زدیم. آیا چون پس از فوت پدر اقدام کرده این، تمامی ششدانگ بنام مادر میشود؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن عرض سلام.
هموطن عزیز وصیت پدرتان تا ثلث اموالش امکان پذیر است مازاد بر ثلث نیاز به اجازه وراث دارد

چون تمام فرزندان مازادبر ثلث مال راتاییدکردید ، لذا انتقال ششدانگ خانه به نام مادرتان صحیح است

با سلام وصیت پدرتان تا ثلث اموالش امکان پذیر است مازاد بر ثلث نیاز به اجازه وراث دارد

سلام بستگی دارد به نوع سندی که در دفترخانه تنظیم کرده اید . اما در خصوص وصیت پدرتان ، تا یک سوم آن که نافذ و قطعی است و مازاد قابلیت تقسیم میان ورثه را داشته است .