اعلام نارضایتی از پزشک زیبایی جرم است؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۸۰۱ #20228594

سلام ببخشید بمن گفتن اعلام نارضایتی از پزشک کلا جرم هست نباید گفته بشه حتی اینکه توهین هم نباشه .... من قبلا سوال کردم پاسخم این بود که اگر مصداق توهین نباشه هیچ ایرادی نداره و قابل پیگرد نیست . حرفشون درسته واقعا؟ پس اگر جرمه چرا نظرسنجی گذاشته میشه؟

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع فاقد وصف کیفری است

با سلام عدم رضایت جرم نیست ولی اگر تقصیری در ارتباط با عمل زیبایی صورت بگیرد می تواند جرم باشد اما برای بررسی جزئیات دقیق سوال بهتر است که از طریق مشاوره تلفنی با توضیح سوالتون اطلاعات حقوقی لازم را کسب کنید

بادرودوسلام موضوع وصف کیفری ندارد.

با سلام و احترام

اعلام نارضایتی هیچ جرمی نیست.

بنام خدا،موضوع فاقد وصف مجرمانه است.

سلام با توجه به سوال شما جرمی اتفاق متصور نیست لذا سوال شما هم واضح نمیباشد موفق باشید

درود بر شما. اعلام نارضایتی جرم نمیباشد