ایا سو‌ پیشینه حساب میشه؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۵۲ #20217161

پرونده امنیت اخلاقی فضای مجازی باز پرس دادسرا بهش تعلیق داده و قید شده مجازات درجه ۶ ...معناش چیه؟
ایا اگر دو سال خلافی صورت ‌نگیرد پرونده بسته میشود؟
در این مدت چه چیزهایی ممنوعه؟ یارانه قطع می‌شود ؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هرگاه محکوم از تاریخ صدور قرار تا پایان مدت تعلیق، مرتکب جرم عمدی موجب حد، قصاص، دیه یا تعزیر تا درجه هفت نشود، محکومیت تعلیقی بی اثر می شود.

بادرودوسلام سوپیشینه برای شما تلقی نمی شود.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نخیر سو پیشینه محسوب نخواهد شد

درود بر شما سوءپیشینه ای برای شما محسوب نمیشود

با احترام سوپیشینه محسوب نمی شود و پس از دو سال پرونده بسته می شود

با سلام و احترام

از موارد سوء پیشنیه نیست و شما اگر در این دو سال مرتکب جرمی نشوید هیچ سابقه ای درج نخواهد شد.

با سلام خیر سوپیشینه موثر محسوب نمیشود.و پرونده نیز با اتمام دوران تعلیق بسته میشود یارانه تان هم قطع نمیشود.