توانایی پرداخت هزینه دادرسی مهریه ندارم، چگونه اعسار بزنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۵ #20216945

سلام وقت بخیر من مهریم ۱۴ تا سکه است هزینه دادرسی ندارم چطوری میتونم اعسار بزنم یا بعد از اینکه مهریمو گرفتم پرداخت کنم

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام همراه دادخواست مطالبه مهریه بامعرفی شهود از داگاه میتوانید درخواست اعسار ازهزینه دادرسی بنمایید.

با تهیه استشهادیه از شهودی که از وضعیت مالی شما اطلاع دارند به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کرده و دادخواست مطالبه مهریه و اعسار از پرداخت هزینه دادرسی را تقدیم نمایید . دادگاه پس از استماع شهادت شهود معرفی شده در خصوص هزینه دادرسی تصمیم گیری می نماید . تجربه نشان داده که اعسار زوجه در دعوی مهریه همواره مورد قبول واقع میگردد .

سلام
همراه با دادخواست مطالبه مهریه، درخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی را هم ثبت کنید