آیا پرسیدن چنین سوالی جرم است؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۶۴۰ #20215632

عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگواران.
در صورتی که در تلگرام در چت خصوصی یا شخصی با یک فرد، یک شخص از شخصی دیگر به طور کاملا ناگهانی و بدون مقدمه و در صورتی که از قبل اصلا هیچ صحبتی در مورد خودکشی نشده باشد و یک شخص، به طور کاملا ناگهانی و بدون مقدمه از شخصی دیگر بپرسد آیا شما قصد خودکشی دارید؟
آیا پرسیدن چنین سوالی جرم است؟ و طبق بند ب ماده ۱۵ جرایم رایانه ای، پرسیدن چنین سوالی، تحریک یا ترغیب یا دعوت یا فریب برای خودکشی یا تهدید به خودکشی یا شیوه ارتکاب به خودکشی محسوب می شود؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام عرض ادب
خیر ، طرح چنین سوالی جرم انگاری نشده است

خیر تنها با سوال پرسیدن از شخصی جرمی صورت نگرفته

صرف پرسیدن سوال جرم نیست .

با سلام، این عمل جرم نمی باشد

سلام و درود خیر سوال پرسیدن جرم نمی باشد

درود
صرف سوال مصداق هیچ یک از موارد ماده۱۵ نیست.

با احترام
اگر از قبل از انگیزه شخص مطلع باشد احتمال دارد جرم محسوب شود