پدرم سال پیش زمینی را فروخته به صورت اشتراکی با برادرش؛ برای انفساخ مبایعه نامه چه کنیم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۰۰ #20215007

پدرم سال پیش زمینی مشترک با برادرش داشت فروخت به مبلغ ۲۰ میلیارد تومان که همون اول یک میلیارد به پدرم دادن و همینطور به عموم و مابقی رو‌چک داده و در مبایعنامه آورده شد که اگر هریک از چکها در موعد مقرر پای نشود مبایعنامه فسخ میشودوخریدار موظف است ۲۰٪ ثمن معامله را خسارت دهد سه میلیار هم یک رمین به پدر و عمو داد بعنوان ثمن معامله تا بحال ۹ میلیارد بغیر از زمین پرداخت کرده ولی مابقی چکها پاس نشده و برگشت زدیم ، عموم سهمش رو تقریبا گرفته ولی پدرم همون یک میلیارد رو گرفت و فوت کرد الان برای انفساخ معامله فقط وراث پدرم میتونیم اقدام کنیم و نصف زمین بگیریم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست تنفیذ فسخ و سپس مطالبه ثمن و خسارت قراردادی نمایید.

با درود دادخواست ثمن و خسارات قراردادی را طرح نمایید

سلام
دادخواست ثمن و خسارات قراردادی مطرح نمایید.

با سلام ،شما می توانید دادخواست ثمن و خسارات قراردادی را طرح نمایید

سلام .معامله را فسخ ودادخواست تنفیذ فسخ ومتعاقب مطالبه ثمن وخسارات راارایه دهید.

باسلام دادخواست ثمن وخسارات قراردادی مطرح نمایید.

با درود دادخواست تنفیذ و تایید انفساخ مطرح بفرمائید