محاسبه مبلغ دیه به چه طریق است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۹ #20211109

دائر بر ایراد صدمه بدنی غیرعمدی ناشی از بی احتیاطی در رانندگی به میزان پنجاه درصد تقصیر دادگاه با عنایت به شکایت شاکی گزارش مرجع انتظامی گواهی های پزشکی قانونی نظریه کارشناس تصادفات و اقرار متهم بزه انتسابی به متهم را محرز دانسته و مستندا به ماده ۷۱۷ قانون مجازات اسالمی مصوب ۱۳۷۵ ماده ۱۱ قانون کاهش مجازات حبس تعزیری و تبصره آن و تبصره ماده ۲ قانون اخیر الذکر حکم بر محکومیت وی از بابت جنبه عمومی جرم به تحمل پانزده روز حبس صادر که با اعمال بند یک ماده ۳ قانون وصول برخی از درآمدهای دولت و مصرف آن در موارد معین اصالحی ۱۳۹۶ مجازات حبس مذکور به
پرداخت سیصد و سی هزار تومان جزای نقدی در حق دولت تبدیل و از بابت جنبه خصوصی جرم
مستندا به مواد ۷۱۰ ،۵۵۸ ، ۴۴۹ و ۶۵۳ قانون مجازات اسالمی مصوب ۱۳۹۲ متهم را از جهت
شکستگی استخوان کف پایی دوم پای راست به پرداخت نصف دو درصد از دیه کامل حارصه پشت
پای راست به پرداخت نصف نیم درصد از دیه کامل حارصه زانوی پای راست به پرداخت نصف
نیم درصد از دیه کامل و شکستگی دنده های ششم و هفتم سمت راست قفسه سینه که غیرمحیط برقلب
می باشند به پرداخت نصف دو درصد از دیه کامل

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مبلغ مجموع دیه مقرره برابر با ۸ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان است .

سلام
دو درصد و هفتادو پنج صدم درصد کامل
یعنی ۸۸۰۰۰۰۰هزارتومان