این یعنی چی و چرا خود بازپرس بعد یکسال قرار صادر نکرده؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۱۳ #20166577

با سلام مدت یک سال است که به عنوان متهم در یک پرونده هستم که ۱۰ ماه هست به قید وثیقه بیرون هستم. الان بعد ۹ ماه که بازپرسی بود این پیام اومده که به دادیاری ارجاع شد.
آقای .... پرونده شما به شماره
....... و شماره بایگانی
به شعبه ۷ دادیاری ارجاع شد.

ایا دادیار قرار صادر میکنه یا حکم رای؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
دادیار یا قرار جلب به دادرسی صادر و پرونده را برای ادامه رسیدگی به دادگاه ارسال می کند یا منع تعقیب....

با سلام و ادب
پرونده شما به دادیاری مرتبط بوده.قرار را دادیار صادر می کند.

باسلام.احتمالا موضوع درصلاحیت دادیاری بوده ویا بازپرس موفق به تکمیل تحقیقات نگردیده است

درود بر شما، دادیاری صلاحیت صدور حکم ندارد، قرار صادر میکند، صلاحیت صدور حکم با قاضی‌ دادگاه است.

دادیار قرار صادر می نماید حکم را قاضی دادگاه صادر می نماید

دادیار ویا بازپرس نسبت به انجام تحقیقات مقدماتی اقدام میکنند و در صورت کفایت ادله ویا عدم آن قرارمقتضی صادر میکنند و این به منزله ی محکومیت قطعی نیست

احتمالا موضوع پرونده درصلاحیت دادیاری بوده