مهریه چه نوع مالی می باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۶۲ #20162772

مهریه کدام تقسیم بندی اموال است؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
ماش سوال خود را شفاف سازی مینمودید
مهریه از دیون ممتاز است و از لحظه وقوع عقد زوجه مالک مهر بوده و پرداخت آن بر سایر دیون ارجحیت دارد

سئوالتان مبهم است . مطابق قانون هر چیزی که قیمت و مالیت داشته باشد را میتوان به عنوان مهریه قرار داد .

با سلام
از جمله حقوق مالی که به موجب عقد ازدواج به زن تعلق می گیرد ، مهریه یا مهر می باشد. به موجب ماده ۱۰۸۲ قانون مدنی : " به مجرد عقد ، زن مالک مهر می شود و می تواند هر نوع تصرفی که بخواهد در آن بنماید " . همانگونه که از این ماده مشخص می شود ، به محض اینکه عقد نکاح میان زوجین واقع شد ، زن مالک مهر می شود و هیچ چیز نمی تواند جلوی این مالکیت را بگیرد