الزام به تنظیم سند در صورتی که آپارتمان پایانکارو نداشته باشد به چه صورت است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۹۷ #20141531

در مراجع قضایی باید پایانکار باشه تا سند تفکیکی بخوره، حالا آپارتمان موجود رو قولنامه ای خریدم و میدونم سند نمیخوره،.
حالا من در دادگاه چه دادخواستی بدم که هم بتونم آپارتمان و تحویل بگیرم و هم حداقل از عرصه زمین به اندازه سهم من که از ۹ واحد یه واحدش از منه وکالت بخوره که آپارتمان تحویل بگیرم؟
اگه تنها دادخواست مبیع با همون قولنامه بدم دعوی رد میشه یا اول باید یه چیزی از ملک سند بخوره که دادگاه رای به این مبیع بده و تحویل بگیرم؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام الزام به تنظیم سند رسمی

دادخواست الزام به سند رسمی اخذ پایانکار و سند تفکیکی انتقال تقدیم کنید ....

سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بانضمام الزام به اخذ پایان کار و اخذ سند تفکیکی ملک

الزام به اخذ پایانکار و اخذ سند تفکیکی نیز باید از موضوعاتی باشد که مورد درخواست شما واقع می شود

سلام
دادخواست الزام به سند رسمی انتقال تقدیم کنید اخذ پایانکار و سند تفکیکی هم جزیی از همین الزام است

الزام به اخذ پایانکار . اخذ سند تفکیکی ، الزام به تنظیم‌سند رسمی را طرح کنید

بایستی الزام به اخذ پایانکار و اخذ سند تفکیکی هم جزو موضوعات دعوی در ستون خواسته باشد.