میتونم شکایت کنم که با آبروی بنده و احساساتم و آبروی خانوادم بازی شده؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۶۱ #20137973

سلام و خسته نباشید.
من با اقایی حدود دوماه هست نامزد کردم از طریق محضر صیعه خواندیم تا برج ۹ تا کاری مراسم عقدمون رو انجام بدیم.برای بنده نشون اوردن و همه اعلام کردن که همسر بنده هستن ولی حالا یکدفعه تصمیم به جدایی گرفتن و میگویید سه تا سکه مهرت رو می دهم ازم جدا شو و سرویس طلای عقد و حلقه عقد و حلقه نشون رو بیاور.درصورتی به جز حلقه نشون هیچ چیزی دست بنده ندارن.من دست ایشان یه حلقه دارم و ایشان به من یه حلقه دادن.اولا سوالم اینه میتونم شکایت کنم که چرا ایشون وقتی حلقه دستم کرد و خودش رو همه جا به عنوان همسرم معرفی کرد اون موقع نگفت قصد شناییت داره و ممکنه جدا بشه تا نا به هیچ کسی اعلام نکنیم نامزد کردیم.میتونم شکایت کنم که با ابروی بنده و احساستم و ابروی خانوادم بازی شده؟ ایشون از اول باید اعلام میکردن قصدشون اشناییت هست نه نامزدی.و اینکه من چطوری میتونم ثابت کنم که به حز حلقه نشون هیچ وسیله ای در دست بنده ندارن.چون مدعی شده شکایت میکنه.منی که ابروم رفته الان باید باج به این اقا هم بدهم.ممنونم میشم کمکم کنید.

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما نمیتوانید بخاطر اتمام رابطه از ایشون شکایت کنید ، در مورد طلاها میتونید ادعای فروش مطرح کنید یا منتظر بمونید که از طرف دادگاه دادخواست بده و بعد دفاع کنید و خودتون هم میتونید از ایشون برای استرداد هدایا و حلقه شکایت مطرح کنید

با سلام
با توجه به توضیحات سرکارخانم احکام عقد نکاح موقت جاری است لیکن زوجه مستحق مهریه و ... میباشد و طرح شکایت کیفری مصداق ندارد؛ پس از اتمام فرجه ی نکاح موقت رابطه ی زوجیت کن لم یکن تلقی میگردد، در صورت فروش هدایا اگر موجود باشد زوج میتواند استرداد نماید لیکن در صورت عدم وجود یا فروش عین مال زوج نمیتواند اموال فروخته شده را مسترد نماید

سلام.شما همسر ایشان هستید و این موضوع قابل اثبات است.حق طلاق هم برای مرد محفوظ و ملحوظ است.ایشان هیچ تخطی انجام نداده و برای شما حق از دست رفته ای متصور نیست که بتوانید برای اثبات آن اقدام نمایید.در موردحلقه ها،به افرادی تعلق دارد که فاکتور فروش به نام آنها تنظیم شده پس اگر حلقه ی در دست شما مستندا متعلق به همسرتان است میبایست عودت دهید،همین منطق درمورد حلقه ای که شما در دست آقا کردید هم متصور است.در مورد باقی مطالبات آقا که مدعی هستید واهی است و چیزی در دست شما نیست،ایشان هستند که باید امانت سپردن آن اموال نزد شما را اثبات کنند.

با سلام
اگر عقدی انجام گرفته حال موقت یا دایم ، و حال زوج درخواست طلاق داده لذا شما نمیتوانید بر علیه ایشان اقدام نمایید زیرا اولا حق طلاق با زوج میباشد دوما عمل ایشان فریب در ازدواج و تدلیس و غیر نمیباشد .
و نیز برای ادعای زوج برای استرداد طلاجات ، بایستی ایشان اثبات نمایند برای شما سرویس طلا خریداری و تحویل شما داده اند که اکنون بخواهند برای استرداد ان اقدام کنند .

خیر در زمان نامزدی شکایتی متصور نخواهد بود و نامزدتان در صورت داشتن فاکتور و اثبات مالکیت برای طلاجات می تواند استرداد آنها را بخواهد

در صورتی ک عقد نکاح دائم بین شما برقرار نشده شکایت موضوعیت و دلیلی نداره و راه ب جایی نخواهد برد چون حق و تکلیفی بموجب عقد ایجاد نشده ک سرباز زدن از اون موجب شکایت و طرح دعوا بشه صرفا حلقه انداختن و نامزدی بوده.در خصوص شکایت ایشون مبنی بر استرداد هدایا از جانب شما اگر بتوانند اثبات کنند که هدایایی تقدیم شما شده حق پیگیری و شکایت خواهند داشت در غیر اینصورت شکایت ایشون در این موضوع ب جایی نخواهد رسید

باسلام وعده ازدواج علقه زوجیت نمی کند و شما نمیتوانید بابت اینکه ایشان باشما ازدواج ننمود اعلیه ایشان شکواییه تنظیم نمایید.اما در مورد هدایا ایشان بایستی اثبات نمایند به شما هدایایی تحویل داده اند.