پدرم قفل در رو عوض کرده حالا چجوری باید وسایلم رو از خونه بردارم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۰۷ #20122096

سلام وقتتون به خیر من دختری ۲۰ ساله هستم پدر من با مادرم
مدتی هست که مشکلاتی دارن... منو مامانم و خواهرم دو روز پیش اومدیم خونه پدربزرگم و به دلایلی یک شب رو خونه ایشون سپری کردیم شب بعد که برگشتیم دیدیم قفل در عوض شده و ما به ۱۱۰ زنگ زدیم ولی نیومدن گفتن برید کلانتری و ما فقط تونستیم به همسایه ها خبر بدیم که شاهد باشن... الان سوال من اینه که من چجوری میتونم وسایلم رو از اون خونه بیارم بیرون؟

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مادرتان می توانند شکایت ترک انفاق و قفل کردن درب منزل و بیرون کردن ایشان از خانه را مطرح نمایند وقتی پدر تون ایشان را راه ندهند و قفل را عوض کنند در واقع ایشان را اخراج کرده و به خانه راه نداده اند از مصادیق ترک انفاق است.

سلام.شکایت کرده دعوی ترک انفاق طرح کنید..البته بهتر است موضوع را بین خودتان حل وفصل نمایید.چون پدرتان است