آیا طرح شهادت دروغ بعد از قرار دادسرا موثر است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۲۹ #20098429

با سلام. دریک پرونده علیه بنده به اتهام ضرب و جرح و توهین و تهدید که یکی از موارد شهادت یکی از دوستان صمیمی شاکی بوده و ادله ای نیز موجود که شهادتش کذبه لیکن دادیار توجه ننموده و صرفا در خصوص ضرب و جرح منع تعقیب زده و برا سایر موارد قرار جلب دادرسی صادر شده .حالا سوالم اینجاست بنده میتونم در این مقطع با ادله و قرائن که دارم نسبت به شهادت کذب شاهد بصورت مجزا طرح شکایت کیفری کنم؟ با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،میتوانید شهود را جرح نمایید .

سلام
می‌توانید با استناد به دلایل شهود را جرح نمایید

شهادت به معنای دادن گواهی به نفع یا ضرر دیگران، در دادگاه است که اگر این امر به شکل کذب و به جای حقیقت، صورت بگیرد، ممکن است تاثیر زیادی بر نتیجه نهایی دادگاه داشته باشد، بنابراین، شهادت دروغ، دارای مجازات پیش بینی شده در قانون است؛ شاهد کاذب، محکوم به حبس و جزا نقدی خواهد شد.

سلام.میتوانید جرح شهود نمایید...

سلام امکان شکایت وجود دارد

با سلام.می‌توانید اگر ادله ای دارید اقدام کنید،
همچنبن تقاضای جرح شهود مطرح کنید.

با سلام شما م یتوانید هم بابت جرح شهود و هم شکایت شهادت کذب ارائه نمایید.