پیامک آمده شعبه دادگاه را آدرس داده بروم، شوهرم از من شکایت کرده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۰ #20097613

سلام
برای طلاق توافقی پیامک آمده دادخواست علیه شما و شعبه دادگاه را آدرس داده بروم
یعنی شوهرم از من شکایت کرده چون برای طلاق توافقی برنامه داشتیم

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر دادخواست دادید این پیامک مربوط به همان پرونده است و اگر. ندادید احتمالا شوهر شما راسا دادخواست دادند ولی بهتر است حضورا مراجعه به شعبه پیگیری کنید

با سلام احتمالا دعوی طلاق مطرح نمودند البته برای کم و کیف جریان باید احضاریه مشاهده شود.