آیا راهی هست که بتوانم جلوی کار آنها را بگیرم تا نتوانند هیچکدام از واحد ها رو به اجاره واگذار کنند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۹۱ #20070439

با عرض سلام و وقت بخیر
بنده در یک ملک مشاع با دو نفر دیگر شریک هستم. این ملک شامل تعدادی واحد ساختمانی است که بخاطر مشکلات شهرداری فعلا افراز نشده اند.
دو نفر شریک با هم اقدام به اجاره واحد ها میکنند و سهم من رو هم یکی از شرکا برمیدارد.
برای این موضوع یکبار شکایت کیفری با موضوع کلاهبرداری و انتقال منافع مال غیر کردم که در آخر به بهانه محرز نبودن سو نیت شریکم رو تبرئه کردند و من مجبور شدم در دادگاه حقوقی اجرت المثل ایام تصرف رو از ایشان بگیرم.
با این اوصاف این دو نفر شریک مجددا به کار خود ادامه میدهند و همچنان بدون امضای بنده واحد ها رو اجاره میدهند و سهم من رو یکی از اونها برمیدارد.

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست خلع ید علیه شرکا ارائه بدهید.

بادرودوسلام دادخواست خلع ید علیه شرکا را تقدیم و تنظیم نمایید.ازطریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت نمایید.

دادخواست خلع ید علیه شرکا را مطرح کنید

با درود دادخواست حقوقی دهید، تحت عنوان خلع ید مشاعی

با احترام
بهترین راه پلمپ تا تصمیم گیری نهایی

سلام و ارادت
دادخواست خلع ید بدهید تا ملک تخلیه شود .

درود
در خصوص ابطال اجاره نامه و تخلیه می توانید اقدام کنید.