آیا امکان ابطال قولنامه زمینی که خریدار واقعی آن را امضا نکرده است،وجود دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۴۶ #20038453

در سال ۶۴ پدرم یک چهارم از زمینی به مساحت ۲۳ هزار متر از پسر عموی خود خریداری کرد و به دلیل اعتماد به پسر عموی خود که بزرگ فامیل نیز بوده، تقاضا قولنامه نکرد، اما سال ۸۵ در غیاب پدرم که خارج از ایران بود، برادران پدرم بدون اطلاع پدرم قولنامه این زمین را به اسم پدرم، همراه با برادران از خریدار گرفته اند و آن قولنامه را پدر من امضا نکرده و قبول ندارد ایا امکان ابطال ان قول نامه میسر می باشد؟؟

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام قولنامه دوم که به امضای خریدار نرسیده فاقد اعتبار و اثر حقوقی است و نیاز به ابطال هم ندارد .

بله از طریق ادعای جعل امضا

سلام
بیع به ایجاب و قبول واقع می شود.در سال ۸۵ معامله واقع شده است. در صورت داشتن دلایل بر وقوع بیع دادخواست اثبات مالکیت مطرح نمایید.
قولنامه موخر نیز از آنجا که مال متعلق به عمویتان نبوده تا بتواندبه دیگران منتقل کند خلاف قانون و قابل ابطال و ایجاد کننده مسئولیت کیفری برای ایشان است.(فروش مال غیر)

وقتی خریدار قولنامه راامضاء نکرده ، آن معامله انجام نشده است وقولنامه اعتبارندارد

با سلام چنانچه فروشنده در قید حیات است و به ایشان دسترسی دارید بهتر است یک اقرار نامه مبنی بر تعلق زمین به پدرتان و فروش اولیه زمین به پدرتان از ایشان بگیرید. و مستند به این اقرار نامه اقدام به ابطال قولنامه جدید که عموهایتان خود را شریک آن کرده‌اند بنمایید‌.