آیا منی که در یک هشتمه مادربزرگم ذی نفع نیستم باید گواهی انحصار وراثت مادربزرگم را هم بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۴ #19959192

با عرض سلام و وقت بخیر
از پدربزرگ بنده ملکی بعنوان ماترک مانده
پدر بنده فوت شده و بنده در ملک مذکور سهم الارث دارم
مادربزرگ بنده بعد از پدرم فوت شده است
سهم مادربزرگم در ملک مذکور ، یک هشتم می باشد که بنده چون پدرم زودتر از مادر بزرگم فوت شده در آن یک هشتم چیزی ارث نمیبرم
بنده انحصار وراثت پدر و پدربزرگم را گرفتم
بنده میخواهم دادخواست مطالبه سهم الارث بدم

و اگر نیازی به گرفتن انحصار وراثتش نباشد ، در ستون خواندگان ، نام خودش را قید کنم کفایت میکند؟
چون مادربزرگ بنده از همسر اولش سه فرزند دارد که آنها از یک هشتمش سهم میبرند
ممنونم

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای شناسایی وکلیه ورثه باید حصر وراثت مادربزرگتن را نیز اخذ کنید
و می توانید ذینفع بودن خود برای اخذ حصر وراثت ثابت کنید
منتهی در صورتی که ورثه اش قبلا برایش حصر وراثت اخذ کرده می توانید از همان استفاده کنید و نیازی به اخذ حصر وراثت جدید نیست

با سلام
شما باید انحصار وراثت پدربزرگتون و پدر خودتون را بگیرید مادر بزرگ شما علاوه بر یک هشتم از پدربزرگ از پدر شما هم یک ششم ارث خواهد برد
طرفیت شما باید وراثی باشد که از همه ارث می برند

نیاز به اخذ گواهی انحصار وراثت دارید چون باید تمام ورثه معلوم باشند که به طرفیت آنها دادخواست بدهید.

شما با استناد به دادخواست تقدیمی خود برای اخذ گواهی حصر وراث مادربزرگ مرحوم ذینفع شناخته خواهید شد و از آنجا که باید وراث شادروان را به نمایندگی از وی طی دعوی قرار دهید به این گواهی نیاز خواهید داشت.

سلام شما برای گرفتن سهم الارث از ملک پدر بزرگ باید علاوه بر داشتن گواهی حصر پدر بزرگ باید گواهی حصر وراثت پدر و مادربزرگ خودتون هم اخذ کنید زیرا آنها ورثه پدر بزرگ محسوب می شوند و دادخواست شما باید به طرفیت کلیه وراث پدر بزرگ باشد نام همه ورثه باید ذکر شود

باسلام
شما باید به طرفیت وراثی که با شما ارث می برند د اد خواست دهید

با سلام
شما باید دادخواست تقسیم ماترک بدهید که در ردیف خواندگان باید تمامی وراث پدر بزرگ، پدرتان و مادربزرگتان را درج نمایید. چراکه همگی در این ملک سهیم هستید و اگر یک نفر ذکر نشود، دادگاه قرار عدم استماع دعوا صادر می کند.
توصیه می کنم حصر وراثت مادربزرگتان را هم بگیرید. اما می توانید وراث قانونی را در ردیف خواندگان ذکر نمایید بدون آنکه انحصار ورثه مادربزرگتان را ضمیمه دادخواست کنید.