آیا قرار صادر شده، در ساعات آینده در سامانه ی ابلاغم قرار میگیرد یا خیر؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۳۰ #19946352

سلام محضر وکلای محترم
پیامکی برام اومده بابت شکایتی که ازم شده بوده که در شعبه ی یک دادیاری قرار نهایی صادر شده وقتی به سامانه ی ابلاغ سر زدم چیزی نبود.
آیا بعدا در سامانه قرار می دهند یا میشه بنا به در خواست شاکی تو سامانه رای دادیاری نزارند که بتونم بخونم؟
متشکرم

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قرار اگر موقوفی یا منع تعقیب باشد در سامانه ابلاغ می شود

سلام دوست گرامی
لطفا چند روز بعد دوباره سر بزنید تا رای بارگذاری شده باشد

سلام در سامانه قرار میدهند قطعا

اصل آن حتما در سامانه براتون میاد

زمانی که برای شما پیامک رای صادر شد ارسال می شود نهایتا ظرف یک الی دو روز بعد ابلاغیه برای شما ارسال خواهد شد .
امکان درخواست شاکی و متهم برای عدم ارسال وجود نخواهد داشت

بعد از این پیامک اصل قرار نیز در سامانه قراداده میشود.

صبر کنید فعلا . چندوقت بعد پیامک دیگری می آید بابت وقت رسیدگی دردادگاه