اثبات قسم دروغ شاکی چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۷۱ #19940253

سلام
در هنگام رانندگی با گوسفندی تصادف کردم اما گوسفند با پای خودش به طرف دیگر جاده رفت و مشکل خاصی هم نداشت چند شاهدی هم دارم و مالکش قرار شد اگر وضعیت گوسفد وخیم شد برای قصابی یا اوردن دکتر بهم خبر دهد اما این کار و نکرد حالا ادعای مردار گوسفند دارد و هیچ سند اثباتی ندارد و ازم می خواهد قسم بخورم که گوسفند نمرده است اما من از مرده شدن گوسفند بی اگاهم و به قسم خواهان هم اطمینان ندارم چون به دروغ گویی مشهور است حالا من باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قسم دروغ در صورت تحقق می بایست توسط شما ثابت شود و شما ادله ای بر دروغ بودن موضوع قسم اقامه نمائید در صورت اثبات برابر مقررات کیفری با آن شخص برخورد خواهد شد

سلام
پرسش شما مبهم میباشد مشخص نمایید موضوع سوگند در مراجع قضایی بوده یعنی در جلسه رسیدگی ایشان بیان نمود دلیل و مدرک ندارم یا قسم بخور یا قسم میخورم