میتونم شکایت قذف رو علیه همسرم مطرح کنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۷۵۶ #19935567

سلام،
خسته نباشید
خانمی ۳۲ ساله هستم. همسرم ابتدا بر علیه من شکایت زنای محصنه را در دادگاه کیفری طرح کردند ولی در زنای محصنه تبرئه شدم. دادگاه بر اساس یک سری پیامک رای به رابطه نامشروع دادند. آیا پیروز میشوم؟ چون کسی که شکایت زنای محصنه میکند باید بتونه ثابت کنه و ایشان نتونستند. این حکم رابطه نامشروع میتونه تاثیری در حضانت فرزند دخترم که ۴ سال دارد، داشته باشد؟ ممکن هست حضانت رو از من سلب کنند؟ من هیچ سابقه کیفری نداشتم و اصلا و اشتهارد به فساد ندارم. به هیچ عنوان.

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنانچه احرازواثبات شود امکان پذیر می باشد.

می تواند از مصادیق عدم صلاحیت باشد

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیددر صورت اثبات رابطه نامشروع در خصوص حضانت به نظر قاضی بستگی خواهد داشت

صرف رابطه نامشروع،دلیلی بر سلب حضانت تلقی نمی شود.

چنانچه به شما نسبت زنا بدهد وثابت نشود تحت عنوان قذف قابل شکایت است و می توانید اعاده حیثیت هم کنید در رابطه شکایت رابطه نامشروع و صدور حکم در سلب حضانت فرزند تاثیر گذار است آنچه که در سلب حضانت فرزند مهم است مصلحت فرزند است لذا اگر زوج بتواند فساد اخلاقی از طریق حکم رابطه نامشروع مطرح کند امکان دارد که قاضی سلب حضانت کند

از موارد سلب حضانت اشتهار به فساد اخلاقی است که البته مصلحت فرزند مدنظر دادگاه خواهد بود

سلام به نظر امکان اقامه دعوای قذف را ندارید
در خصوص حضانت نیز موضوع بستگی به نحوه طرح ادعا و البته نظر قاضی رسیدگی کننده دارد اما احتمال سلب حضانت وجود دارد