سرقت از حساب بانکی از طریق درگاه اینترنتی چگونه باید پیگیری شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۰ #19926770

با سلام
مبلغ ۲۰۰۰۰۰۰۰ ریال از حساب بانکی بنده به سرقت رفته و به یک حساب بانکی دیگه منتقل شده میشه برای تنظیم شکواییه کمک کنید با تشکر

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می بایست در دادسرای جرائم رایانه‌ای اقدام به طرح شکایت مبنی بر سرقت از حساب بانکی خود نمایید تا موضوع توسط پلیس فتا مورد بررسی قرار گیرد.

شما بایسیتی از طریق پلیس فتا اقدام به طرح شکایت نمایید تا مراتب و روند تحقیقات صورت بپذیرد . به پلیس فتا مراجعه نمایید آنجا راهنماییتان میکنند .

سلام
میتوانید شکواییه مبنی بر ارتکاب جرم دسترسی و برداشت غیرمجاز نموده و ضمن تقاضای مسدودی حساب مقصد درخواست انجام تحقیقات از طریق پلیس فتا را نمایید

همچنین‌میتوانید‌مشاوره‌تلفنی‌برقرار‌کروه‌تا‌توضیح‌بیشتر‌داده‌شود

به‌ماده۷۴۰‌استناد‌کنیداده ۷۴۰ - هرکس به طور غیرمجاز داده‎های متعلق به دیگری را برباید، چنانچه عین داده ها در اختیار صاحب آن باشد، به جزای نقدی از یک میلیون (۱.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا بیست میلیون (۲۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال و در غیر این صورت به حبس از نود و یک روز تا یک سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا بیست میلیون (۲۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد