آیا در دادگاه تقاضای اعسار بنده را با میزانی که در توان دارم موافقت می کنند یا به زندان می روم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۵ #19898483

با سلام . قبلا سه شرکت معدنی داشتم و به دلیل رکود بازار ورشکسته شده ام . هم اکنون چند نفر از بنده جمعا ۲۱۰ میلیون تومان طلبکار هستند و همگی چک و یا سفته دارند . مخصوصا در دوره کرونا قادر به ادامه فعالیت نبودم و هم اکنون با مادرم به تنهایی داریم اقساطی پرداخت می کنیم حال دو نفر از ایشان می خواهند با سفته و چک یکی به مبلغ ۳۰ میلیون تومان سفته و یکی به مبلغ ۶۰ میلیون تومان چک و سفته از من شکایت کنند . با توجه به اینکه فقط امکان رداخت اقساط دارم و حرفه اصلی من تعطیل شده است و با مادرم به تنهایی مشغول این موضوع هستیم آیا در دادگاه تقاضای اعسار بنده را با میزانی که در توان دارم موافقت می کنند یا به زندان می روم؟ برای شغل هایم پروانه بهره برداری و شرکت به نام خودم دارم با قدمت ۱۲ سال ولی هم اکنون با این همه تورم حتی نمی توانم یک ماشین بخرم کار کنم ممنون میشم راه حل هایی که می توانم داشته باشم یا تهدیداتی که متوجه من است را راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید

اگر بدهی شما شخصی است باید درخواست اعسار نمایید تا بر اساس درآمدتان اقساط تعیین شود ولی اگر بدهی مربوط به شرکت باشد نمیتوانید تقاضای اعسار کنید و باید ابتدا تقاضای ورشکستگی مطرح نمائید .

سلام
چنانچه مال و اموالی نداشته باشید با توجه به نظر قاضی مقدار اقساط مشخص میگردد

سلام و عرض ادب با اثبات تهی دست شما اعسار شما پذیرفته می‌شود ولیکن ممکن است تا زمان قبولی اعسار شما بازداشت شوید.وثیقه همراه داشته باشید تا در مدت قبولی اعسار شما بازداشت نشوید.