اعطای وام ازدواج دختر به مادر با حکم حضانت فرزندش، امکانپذیر خواهد بود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۶۲۲ #19896264

سلام
ببخشید وام ازدواج درصورتی که فرزند موقع طلاق حضانتش به مادرش داده شده است، به مادرش داده میشود؟
یعنی مادرش قراردادهای بانک رو امضا کنن.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دوست عزیز وام ازدواج متعلق به زوجیت است و به فرد دیگری تعلق نمیگیرد همچنین خود وام گیرنده و ضامن باید مدارک را امضا نماید اما اگر پول حاصل از این وام را به مادرش پرداخت نماید کسی نمیتواند مدعی شود چون وام متعلق به شخص است و به هر نحوی میتواند هزینه کند.

با سلام سوال ابهام دارد. وام ازدواج برای ازدواج است و برای طلاق وامی داده نمیشود ضمن این مطلب که تغییر حضانت نیز دخالتی در پرداخت یا عدم پرداخت این وام ها ندارد. و وام متعلق به زوجین است.

خیر

سلام وام ازدواج فقط به زوج و زوجه تعلق می گیرد . و پرداخت این وام هم فقط برای یک بار ازدواج است و در ازدواج های بعدی تعلق نمی گیرد .

سلام و روز بخیر. سوال شما قدری مبهم است. وام ازدواج فرزند شما برای خودش؟ فرزند شما چند سالش است؟ شخصی که به سن ۱۸ سال تمام رسیده باشد، وام بانکی و ... به اسم خودش دریافت خواهد شد. در صورتی که ازدواج کمتر از ۱۸ سالگی است. به نام کسی که حضانت فرزند بر عهده وی است.