چطوری میتواند ثابت کند که واقعا اون شخص کیف زده تو صورتش؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۴۵ #19880324

سلام
ببخشید اگر دو نفر دعواشون بشه, و توی دعوا کیف بخوره توی صورت یکیشون و اون شخصی که کیف خورده تو صورتش بره علیه شخص مقابل شکایت بکنه و بگه اون شخص کیف و زده تو صورتم و نامه پزشک قانونی بگیره چطوری میتونه ثابت کنه که واقعا اون شخص کیف زده تو صورتش؟ وقتی شاهدی هم نداره و اگرم ثابت بشه نهایتا چه حکمی در دادگاه صادر میشه؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدعی باید ادعای خود را ثابت کند. اقرار و سوگند از ادله مورد استناد می تواند باشد. نامه پزشکی قانونی نیز خود اماره اثبات ادعاست.
در صورت اثبات به ضرب و جرح و دیه محکوم می شود.

هر کس مدعی حقی باشد باید آن را اثبات کند و مدعی‌علیه هر گاه در مقام دفاع مدعی امری شود که محتاج به دلیل باشد اثبات امر بر‌عهده او است.

با سلام
کسی که شکایت کرده باید ادعای خود را ثابت نماید و گواهی پزشکی قانونی تنها میزان خسارت بدنی را مشخص میکند. در صورت محکوم شدن به پرداخت دیه محکوم می شوید

سلام
برای اثبات دعوا دلایلی مثل شهادت شهود،اقرار،امطلعین حاضر در انجا سوگند کسی که شکایت کرده است و بهرحال امارات و دلایل دیگر مثل دوربین پیامکهای ارسالی فی مابین طرفین قبل و بعد از درگیری که میتواند اصل وجود اختلاف میان انها را برای قاضی اثبات کند تا لااقل از میزان وجود اختلاف فی مابین بشود از به میزان احتمال درگیری بین انها باتوجه به نوع اختلاف پی برد
بابت میزان خسارت بستگی به زخمی دارد که واقع گردیده که از سرخ شدن تا سیاهی و کبودی شروع و به بالاتر ختم میشود لکن حداقل میزان دیه را میتوان بابت سرخ شدگی صورت بمیزان یک و نیم هزارم دیه یا حدودا چهارصد هزارتومان تخمین زد

سلام دوست عزیز
بهرحال درگیری بوده و ایشان مجروه شده اند و علی الصول دادگاه ها به دیه در این موارد محکوم می کنند

با سلام.‌
پزشکی قانونی واژه ی برخورد جسم سخت با صورت را قید مینماید.که‌کیف نیز از مصادیق جسم سخت است

سلام
به هر حال باید ادعای خود را ثابت نماید و ممکن است ادعای ایشان با توجه به اظهارات شما به اثبات برسد و نهایتا به پرداخت دیه محکوم می شود