اگر در دادگاه عنوان کند که حاضر به زندگی در کنار پدر نیست؛ میتواند در کنار خودم زندگی کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۳ #19868409

سلام سوال بنده این که آیا اگر پس ۱۲ ساله ام در دادگاه عنوان کند که حاضر به زندگی در کنار پدر نیست چون شاهد رفتارهای نامتعارف و غیر شرعی ایشان در شبکه های مجازی بوده است) میتواند در کنار خودم زندگی کند

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

محکمه علاوه بر اظهارات فرزند مصلحت او را هم در نظر می گیرد
آنچه مصلحت باشد مورد حکم قرار می دهد.و دستور دادگاه لازم الاجراست

سلام
دادگاه علاوه بر اظهارات فرزند صلاح و مصلحت او را هم در نظر می گیرد و آنچه صلاح و غبطه او باشد را مورد حکم قرار می دهد.

حکم در مورد حضانت فرزند با دادگاه است و شما می توانید با طرح ارائه دادخواست حضانت، حق حضانت فرزند خود را دریافت کنید.البته بهتر است رفتار های نامتعارف پدر ایشان نیز اثبات شود.