آیا من می توانم از ایشان به عنوان فریب و کلاهبرداری و کسب مال از طریق نا مشروع اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۱,۰۶۵ #19864536

شخصی که همه همسایه ها و خانواده ام شاهد هستند با تمجید و تعریف فراوان اینجانب را فریب دادند و مغازه ایشان را اجاره گرفتم بعد از اینکه اجاره گرفتم دیدم همه ی حرفهای او از بابت کار کردن مغازه دروغ است سریعا به ایشان و همسایه ها خبر دادم ایشان گفتند اگر دیدی این شغلت کار نمی کند شغل قبلی ات را که چاپخانه است ادامه بده برو از شهرستان دستگاههایت را بیاور و اینجا را چاپخانه کن من با حرف ایشان رفتم دستگاههایم را آوردم تا شروع به کار کردم دیدم ایشان آمدند و گفتند که تو نمی توانی اینجا را چاپخانه بکنی . ایشان با این روش الان ۳۰ میلیون تومان از من به عنوان رهن و ماهی ۳ میلیون تومان اجاره گرفته اند و الان ۴ ماه است که با حیله و ترفند ایشان آواره شده ام . همسایه ها می گویند کار او این است که مردم را فریب می دهد می کشاند این مغازه اش را اجاره می دهد و طرف را ورشکست می کند . فلذا الان نزدیک ۱۰۰ میلیون تومان به من ضرر مالی وارد شده است آیا من می توانم از ای شان به عنوان فریب و کلاهبرداری و کسب مال از طریق نا مشروع اقدام کنم . خواهش می کنم راهنماییم کنید من شهرستانی هستم آمدم کرج به دام این حیله گر افتاده ام الان هم ۴ ماه است که این مغازه ام بسته مانده و کار نمی کند و طرف می گوید که ۴ ماه اجاره پول تو را کسر می کنم و الباقی پولت را می دهم برو . با این کار ۳۰ میلیون من را بالا کشید و ۱۰۰ میلیون تومان به من ضرر وارد کرد عاجزانه تمنای راهنمایی دارم . ضمنا این مغازه ای که گفتم رستوران بوده و به خاطر کرونا هیچ مشتری نمیاد و موجر به من پیش همسایه ها و خانواده ام گفته بود که هر روز ۲۰۰ تا مشتری من در اینجا داشتم تو هم خواهی داشت .

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نام خدا

باسلام

این توضیحات منطبق بر هیچ یک از عناوین جزائی نمی باشد.

موضوع در فرض سوال صرفا عقد اجاره می باشد.

موفق باشید

بادرودوسلام شکایت جزایی نتیجه نخواهدداشت.

سلام شکایت کیفری راه به جایی نمی برد

سلام با توضیحاتی که دادید موضوع فاقد وصف کیفری است.

بادرود /خیر شمااول باید بررسی میکردید ازنظر قانون نمیتوانید شکایت کلاهبراری انجام بدهید البته منظورم به نتیجه نمیرسی

خیر کلاهبرداری نمی باشد..

برپایه استشهادیه همسایگان و قراردادفی مابین ،ضرری ندارد،شکایت خودرامبنی برفریب و...ثبت کنید.ولی برای راهنمایی بیشتر ودقیقتر قطعا نیازمند مشاوره وبررسی مدارک میباشد