آیا با دادن وکالتنامه به وکیل بعد این مدت سهم ارث قابل دریافت هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۷ #19855588

سلام،من پرسشم اینه که اگه سهم ارث که یک ساختمانی بود رهن بانک وله مزایده گذاشته شده ،بانک طلب خودش رو گرفته مازاد بین وراث حاضر وغایب تقسیم شده ،ولی پرسش بنده اینه که وراث غایب که در خارج ایران هستند . بعد ۳۶سال که از این اتفاق گذشته ،هنوز تمایلی برای دریافت سهم خود ابراز نداشتن .آیا با دادن وکالتنامه به وکیل بعد این مدت سهم ارث قابل دریافت هست؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود سهم الارث قابل مطالبه است

اگر سهم وراث غایب در سهم سایر وراث وارد شده قابل مطالبه است

بله میتوانند به وکیل وکالت بدهند تا وکیل این مبلغ را از جانب ایشان دریافت نماید .

بله. گل یشان می‌توانند سهم الارث شان را مطالبه نمایند.

سهم ورثه غایب از بین نمیرود و هر زمانی توسط خود شخص یا وکیل وی قابل مطالبه و وصول خواهد بود.

بله ایشان میتوانند سهم خود را از طریق وکیلشان دریافت کنند،و سکوت ایشان در مقابل سهم خود نشانه ی این نیست که سهم خود را نخواسته و انرا بخشیده است .سهم غایب اگر وحه نقد بوده که در صندوق دادگستری مانده است و میتواند انرا دریافت کند و اگر سهم ایشان مال بوده که مسلما سهم ایشان به امین سپرده شده بوده است ،پس میتواند انرا دریافت کند

بله قابل مطالبه و دریافت است. لکن با توجه به عدم مطالبه بنظر می رسد که خسارت تاخیر تادیه بر آن از زمان مطالبه محاسبه گردد نه از زمان فروش از طریق مزایده.