آیا حقوق بازنشستگی همسرم به بنده هم تعلق می‌گیرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۱۳ #19854867

با عرض سلام خدمت وکلای محترم
من سه سال پیش با یک آقایی که متاهل بود بدون اذن همسر اولش ازدواج دائم ثبتی انجام دادیم ،الان همسر بنده فوت شده است ، آیا حقوق بازنشستگی همسرم به بنده هم تعلق می‌گیرد و همچنین من می‌توانم
مهریه ام را از دارایی همسرم وصول کنم،
آیا با شکایت زن اول شوهرم (هووی من) مبنی بر عدم اذن برای ازدواج دوم و عدم آگاهی از ازدواج دوم همسرش ، دریافت مهریه از اموال و حقوق بازنشستگی شوهرم برای من امکان پذیر است یا با شکایت ایشان حقوق من از بین می‌رود
سپاس از پاسخگویی

مشاوره حقوقی قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام مهریه قابل مطالبه می باشد

با سلام
با توجه به شرایط شما هم حقوق بازنشستگی به شما تعلق گرفته و هم اینکه می توانید مطالبه مهریه را نمایید.

اذن همسر اول یا نبود اذن ،تاثیری در مطالبه شما به جهت مهریه و حقوق مستمری زوج متوفی نخواهد داشت ، نسبت به احقاق حق خود با توجه به اینکه عقد دائم ایشان‌بوده اید اقدام نمایید پیروز باشید

سلام مهریه قابل مطالبه می‌باشد و میتوانید از حقوق بازنشستگی هم بهره مند شوید

بهمراه زن دیگر متوفی از حقوق متوفا بهرمند خواهید شد . مهریه از اموال متوفی قابل وصول است

باسلام و احترام هم مهریه و هم حقوق بازنشستگی قابل مطالبه است.

امکان طرح شکایت به طرفیت شما نیست،
مهریه قابل مطالبه است و حقوق بازنشستگی ایشان را می توانبد دریافت نمایید